Checklist


Door tijdig je wensen met betrekking tot digitale nalatenschap vast te leggen, kan je nabestaanden veel tijd en werk besparen. Hieronder staat de checklist die je kunt invullen om je wensen bekend te maken. Ook heb je de mogelijkheid om al jouw inloggegevens op één plek te zetten. Download de gegevenslijst hiervoor.


Download hier je checklist. De gegevens die je uiteindelijk in dit bestand invult, worden niet op de website opgeslagen. Onderaan de pagina staat een instructie hoe je het bestand kan downloaden.

checklist-1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5.2
Pagina 6


Gegevenslijst


Download hier de lege gegevenslijst. De gegevens die je uiteindelijk in dit bestand invult, worden niet op de website opgeslagen. Onderaan de pagina staat een instructie hoe je het bestand kan downloaden.

pagina 1.2
Pagina 2.1
Pagina 2.1


Instructie

Hieronder wordt in vijf stappen uitgelegd hoe je de checklist en gegevenslijst kan downloaden en invullen.

Stap 1: klik op de download knop.Stap 2: open het bestand door op het bestand linksonder in het scherm te klikken.Stap 3: vul het bestand in en klik dan op ‘bestand’. Wil je liever het bestand met pen invullen? Vul dan het bestand niet in en klik gelijk op ‘bestand’.Stap 4: sla het bestand op door op ‘opslaan als’ te klikken en daarna op ‘bladeren’. Sla het bestand op waar je wil. Print het bestand door op ‘afdrukken’ te klikken (dat staat onder ‘opslaan als’).Stap 5: je kunt het bestand opsturen naar een vertrouwenspersoon of printen en in je woning bewaren.